SEO сбирка в Еленския балкан

Печено прасенце, свеж въздух, хубава компания и спираща дъха гледка, каква по-прекрасна атмосфера за пълна релаксация, прекрасно време с приятели и, разбира се дълги разговори за нещата от живота и за SEO…. Макар и само за два дни, срещата, която си организирахме няколко приятели от СЕО бранша в село Мийковци, м. Игнатовци успя да ни зареди с енергия и се оказа много ползотворна откъм идеи и дискусии за СЕО. Природата в Еленския балкан наистина не може да се опише с думи, а обстановката в къщите за гости Кузманови и гостоприемството на нашия домакин надминаха и най-големите ни очаквания. Къде другаде печеното прасенце ще се готви от ранни зори, за да бъде готово точно за обяд за нас, когато пристигнем?

Събрахме се около 10 души, сред които Калин Каракехайов, Десислав Кузманов, Георги Моллов, Валентин Стоянов и моя милост Николай Еленков – сами се сещате, че при толкова специалисти в SEO бранша разговорите за последният ъпдейт в Google и техники за СЕО се случваха естествено около трапезата, докато печенето прасенце бързо изчезваше…. В къщите за гости на сем. Кузманови имаше просторно място за всички ни и пълни удобства, за да се чувстваме прекрасно, както и беше….

Прекарахме уикенда в разходки около вилите, разговори около богатата трапеза и почивка. Най-любимото място на всички се оказа просторната тераса, от която гледката е завладяваща, а въздухът е толкова чист, че никой не бързаше да се прибере в къщата. Уикендът беше най-прекрасният повод да се опознаем и да обменим идеи за СЕО далече от шума на града и стреса на работата.

Просто няколко души с общи интереси и тяхните половинки, заобиколени от дивна природа и спокойна атмосфера прекарахме времето си наистина страхотно. На тръгване всички бяхме категорични, че имаме нужда от повече такива СЕО сбирки и вече сме готови да планираме следващата. Кой би предположил, че най-добрите идеи за СЕО стратегии и подходи се раждат далече от компютъра или лаптопа?

Снимки от събитието във facebook и линк към страницата на къщи за гости Кузманови във Facebook

 

SEO сбирка в Еленския балкан
5 (100%) 1 vote

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *