#SOFIASEOMEETUP №4

Миналия петък (20.09.2013 г.) се проведе четвъртото по ред събитие #Sofiaseomeetup. Това е традиционна сбирка на Search Engine Optimisation разбирачите, която се превръща в утвърдено мероприятие. По време на тези си приеми, хората от сео бранша, обменят информация и опит. Този път, срещата бе организирана и направена в офиса на SEO агенцията Optimization.bg.

seomeetup4-1
На това събитие присъстваха около тридесет SEO и онлайн маркетинг майстори. Специално за тях, стопаните от Optimization.bg бяха избрали и направили занимателен „case-study“. Генадий Воробьов и Николай Галинов изнесоха спретната и къса, но пък за сметка на това, изчерпателна презентация, а след това беше извършен SEO audit на уебсайт за мебели.

seomeetup4-5

Присъствалите на срещата споделиха, че се е получило интересна и приятна дискусия, обстановката е била супер приятелска, имало е достатъчно храни и питиета, които са били любезно предоставени за присъстващите, от домакините.

seomeetup4-4
По-късно, екипа се пренесе в заведение наблизо, където в неформалната friendly обстановка, компетентните от сео сектора обсъждаха алгоритми, тенденции и идеи, и споделяха личния си опит. След „кръчмата“ направихме няколко игри на билярд и джаги.

seomeetup4-3
Във ФБ групата на приема #SofiaSEOMeetup е описано, че то представлява месечни, неформални SEO срещи, с ядене, пиене и мотивиращи дискусии. Както групата, така и организираните сбирки са отворени за всички, и всеки който проявява интерес е добре дошъл. Те са изключително полезни, а добрите взаимоотношения и енергията на присъстващите, превръщат Sofia SEO Meetup в обичай.
Снимки: Петър Кесов, Генадий Воробльов

#SOFIASEOMEETUP №4
5 (100%) 1 vote

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *