hybrid-cloud-1280

CooliceHost ревю – надежден и бърз хостинг

В това ревю за CooliceHost ще разгледаме няколко интересни за тях факти в детайли. Ще поговорим за услугите, които предлагат, както и защо можете да разчитате на тяхната стабилност, качество и отговорност. Също така ще получите някои отговори на въпросите, които бяха зададени към хостинг доставчика, касаещи техните услуги и кое ги прави един сериозен конкурент на световно ниво.

hybrid-cloud-1280Ултра бърз Nginx хостинг за Вашия бизнес

Хостинг услугите на CooliceHost са създадени от уебмастъри за уебмастъри. Или казано по друг начин – компанията е запозната с нуждите на всеки собственик на уеб сайт, като това и дава и ясна преценка от какво има нужда той. Поради тази причина предложенията, с които е разпознаваема на пазара, отговарят на всички изисквания, които имат потребителите. В техните хостинг планове ще забележите технологии и характеристики, предоставени с една единствена цел – CooliceHost да се отличи на пазара като бърз, качествен и надежден хостинг доставчик.

Това, което ще получите при тях е:

– Бърз Nginx хостинг с Varnish архитектура;

– SSD (Solid State Drive) и HDD (Hard Disk Drive) пространство;

– 500 Gbps DDoS защита;

– Antivirus и Antimalware сканиране;

– Уеб приложение – Защитна стена (Firewall);

– Познатата cPanel среда;

– Възможно най-бързото изпълняване на PHP;

– Над 90 PHP разширения, които могат да се включват и изключват по всяко време.

И още много други. Едно от тях е внедрения в VPS Hybrid плановете (Semi Dedicated) LiteSpeed, даващ допълнителна скорост на зареждането на Вашия сайт – около 10 пъти по-бързо отколкото при Apache. Клиенти на компанията са се похвалили, че при преместването на сайтовете им на CooliceHost, те зареждат в пъти по-бързо, установявайки също така, че им е повлияло положително на класирането в резултатите на Google. Можете да направите експеримент и с Вашия сайт тук:

Google PageSpeed Insights

WebPagetest

Основна цел на компанията е да осигури най-добрата скорост, сигурност и съвместимост с всички популярни скриптове и платформи на разумна цена. Благодарение на 10-годишния си опит в областта на управлението на сървъри и управлението на онлайн проекти, екипът на CooliceHost наистина знае и разбира нуждите на всеки един собственик на малък и голям онлайн бизнес.

Внедрени технологии и поддръжка
coolicehost-footer

Както виждате от списъка по-горе, CooliceHost предлага богата гама от услуги. Голяма част от цената на всеки един план е именно обвързана с тях и управлението им. Ето защо компанията твърди, че предлага най-добро качество и защита за цените си. Можете да сравните с други цени на пазара, майки предвид и допълнителните характеристики, включени в плановете.

Тези технологии са нужни, ако CooliceHost иска да запази името си на хостинг доставчик, предлагащ сигурна и бърза услуга на своите клиенти. Можете да научите повече за предлаганите от тях услуги на уеб сайта им.

Екипът по поддръжка се състои от опитни професионалисти, готови да ви помогнат по всяко време – 24/7.

Планове и адаптивни решения

Според големината и типа на Вашия бизнес, CooliceHost предлага различни планове и дори специално адаптирани за вашите нужди решения. За стартиращи бизнеси повечето от клиентите им се спират на Webmaster Mini и Webmaster, които са със SSD пространство, или LSV VPSh 512 и LSV VPSh 1G (името идва от LiteSpeed Varnish VPS Hositng, а цифрите 512 и 1G – RAM на съответния план). VPS Hybrid плановете се предлагат с HDD пространство и представляват споделен хостинг, използващ пълните ресурси на обикновен VPS, с единствената разлика, че не е нужно да доплащате допълнително за управление на плана си. Среща се често под името Semi Dedicated план.

Високите планове на двата типа хостинг услуги са предимно за големи сайтове, както като обем, така и като трафик. Вижте повече на сайта на компанията тук: www.coolicehost.com. Разбира се, от компанията са наясно, че нуждите на един клиент не си приличат с тези на друг, затова от CooliceHost предлагат и адаптивни решения за всеки, имащ нужда от нещо специално, което да отговаря на неговите потребности. В момента, освен посочените планове, може свободно да поискате компанията да Ви направи предложение за VPS, който да отговаря на всичко, което искате. Те ще се съобразят също така и с предишните услуги, които сте ползвали или все още ползвате, за да Ви изготвят най-адекватната оферта.

Тук можем да заключим с това, че, доверявайки им се, Вие не само печелите качествен и надежден ресурс, но и партньор, готов до направи всичко, за да помогне на бизнеса Ви да расте безпроблемно. Една от политиките, които изповядват от CooliceHost е, че успешният бизнес на техните клиенти предоставя перспективи пред тях. Това можете да го забележите и по отношението, което имат към всеки един клиент по отделно.

Заключение от ревюто

С CooliceHost Вие ще имате реалната възможност да видите разликата между скоростта, която сте имали и новата. Ще получите качествена, защитена и надеждна услуга за парите си. И всичко това поднесено с персонално отношение от опитни професионалисти в областта.

coolice hosting

Безспорно цените и качеството, които ще получите са висококонкурентни и това, за което ще трябва да се грижите, е единствено развитието на Вашия бизнес. Останалото е отговорност на новия Ви хостинг. Благодарение на всичко казано, хостинг доставчикът набира бързо скорост и всеки ден успява да привлече нови клиенти. Не са лидер на пазара, затова и старанията им са по-големи – нещо, което ще забележите още при първия си контакт с екипа им.

Няколко бързи въпроса, които ще Ви помогнат да вземете решение:

Защо CooliceHost се промотира като хостинг доставчик, ориентиран към уебмастърите и печели толкова бързо доверието на хората?

В предишните няколко абзаца споменахме, че компанията е сравнително малка (но в никакъв случай млада като опит), което прави екипът им амбициран в доказването на името като един сериозен и надежден партньор. Силната конкуренция и атрактивните предложения, която тя предлага са само един от ориентирите на CooliceHost. Те гледат на Вашия бизнес от две гледни точни – като Ваш партньор и като собственик на бизнес, доверил се на дадената хостинг услуга. Това се дължи на факта, че CooliceHost е компания, изцяло създадена от уебмастъри – хора, разбиращи нуждите на обикновения и корпоративния клиент.

Вярно ли е, че бързината, предоставена от CooliceHost е гарантирана?

Хостинг компанията предоставя бързина не само при зареждане на Вашия уеб сайт, но и при всички процеси, които го съпътстват – администриране, качване на съдържание, ftp достъп и други. Като хора, управляващи собствени малки и големи проекти в уеб пространството, те са наясно, че бързината влияе както на доброто класиране в търсачките (паяците обхождат по-бързо и безпроблемно Вашия сайт), така на потребителското поведение (повечето потребители затварят сайта, след като не е заредил в рамките на 20-30 секунди).

Предоставят ли различни гео локации?

Да, CooliceHost има 6 гео локации, разположени в Европа, това са: Великобритания, Холандия, Франция, Германия, Испания и Италия. Изборът е изцяло в ръцете на клиента.

Имам ли DDoS защита при закупуването на план? Нужна ли ми е? И доплаща ли се отделно към плана?

ddos

В последните няколко години DDoS атаките бележат сериозно покачване от 16% за периода 2013-2014 година, което носи значителни загуби на компаниите и организациите по цял свят. От хостинг доставчика препоръчват тази защита. Те са я внедрили успешно в техните планове, като тя по никакъв не се доплаща допълнително, нито са нужни допълнителни инсталационни такси, за да я имате за Вашите сайтове.

 

CooliceHost ревю – надежден и бърз хостинг
5 (100%) 2 votes

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *