ИТ Академи бг

По-различните IT обучения – IT-Academy.BG

Покрай работата си като уеб дивелопър съм присъствал на множество семинари, конференции и обучения. Наскоро имах удоволствието да участвам в организирания SEO курс от учебен център IT-Academy.BG. Определено бях впечатлен!

Разнообразието от курсове, предлагани в IT-Academy.BG е съобразено с търсенето на специалисти в различни области на IT сектора. Курсовете са насочени както към начинаещи, така и към специалисти с отлични познания в тази област, които искат да си „сверят часовника” с новостите в тази област. Личните ми впечатления от SEO курса, в който взех участие, относно качеството на преподаване, образователни материали, база и придобити практически познания е много високо. Учебните групи в курсовете са малки – не повече от 9 човека, което дава възможност на лекторите да обърнат внимание на всеки курсист и да отговорят изчерпателно на поставяните им въпроси в процеса на учене и работа върху проекти.ИТ Академи бгСред най-големите предимства на IT-Academy.BG е екипът от лектори. Всички преподаватели са висококвалифицирани и с богат опит в IT сектора. Лекторите са практикуващи специалисти, които непрестанно се интересуват от новостите в тази област и успешно ги прилагат. Учебните материали се обновяват непрекъснато, за да предоставят на курсистите най-актуалната информация и практики в различните IT области, изучавани в курсовете. Сред силните качества на предлаганите програми е и добре организираният учебен процес, в който са включени както уроци с теоретична насоченост, така и практическа работа по проекти и задачи.

IT-Academy.BG предлага богато портфолио с курсове и програми. Сред най-популярните са: Курс за РНР и MySQL, SEO курс за начинаещи, Java курс, WordPress курс, Курс по бизнес и анализ, Google AdWords курс, Курс Linux, JavaScript курс и Курс за софтуерно тестване. Познанията и практическите умения, които курсистите придобиват по време на учебния процес увеличават възможностите им за работа в IT компании както в България, така и в чужбина. Не малко курсисти започват работа по свои проекти след успешното завършване на курс в IT-Academy.BG. Важна информация за всички удовлетворени курсисти, които участват в програмите на IT-Academy.BG е отстъпката от 15% при записване на нов курс.

IT-Academy.BG непрестанно обогатява портфолиото си от предлагани програми и курсове. С гордост ни споделиха, че от началото на 2015 година ще започнат и някои нови дисциплини – Java, C# и ASP.Net и Linux администриране.

Препоръчвам IT-Academy.BG на всички, които искат да получат знания за работа в софтуерния бизнес или да доразвият настоящите си умения!

По-различните IT обучения – IT-Academy.BG
4.36 (87.17%) 106 votes

2 replies
 1. Димитър Георгиев says:

  Здравейте, предлагате ли курс по автоматизирано тестване за хора с познания в областта на софтуерното тестване, тоест да обогатим знанията си и вдигнем нивото?

  Отговор
  • Elenkov says:

   Здравейте,

   Курсовете ги предлагат нашите партньори от IT-ACADEMY.BG, проверете на техния сайт и се свържете с тях за повече информация.

   Отговор

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *