Бързите поръчки. Практически tips & tricks за повишаване на продажбите в онлайн магазин.

Само дни ни делят от едно от най-големите и значими събития не само в България, но и на Балканите в областта на технологиите – 75-ти Международен технически панаир в Пловдив. В дните между 23-ти и 28-ми септември в Панаирния комплекс в град Пловдив ще се представят фирми и организации от десетки браншове на индустрията. Посетителите на събитието ще имат възможност да се запознаят с новостите в технологиите в различни сфери на бизнеса и да обменят идеи и опит в изключително приятна и стимулираща атмосфера.

Международният технически панаир и в частност ,,E-Commerce 4.0 & Omnichannel Transformation“  е страхотен ресурс за научаване на нови практики, решения и иновативни подходи в сферата на бизнеса, която ви интересува, включително и онлайн търговията. Сред лекторите на събитието ще бъдат и представители на Дигитална Агенция – Elenkov.net за представяне на лекция на темата отнасяща се до бързите поръчки в и повишаване на оборотите. Присъстващите ще се запознаят с практически tip & tricks за повишаване на продажбите в онлайн магазин. Николай Еленков ще разкрие интересни подходи за успех в онлайн търговията и ще сподели личен опит за тънкостите в тази сфера на бизнеса.

Каква е ролята на бързите поръчки в онлайн търговия? Какви стратегии могат да се прилагат, за да се увеличат продажбите? Кои са най-големите предизвикателства в управлението на онлайн магазин и как да се справим с тях? Кои са най-полезните трикове, които може да приложите още сега, за нарастване на продажбите в онлайн магазина не само краткосрочно, но в дългосрочен план?

Заповядайте на лекцията на Elenkov.net и участвайте в дискусиите на най-интересните теми в екомерса с практични и нестандартни решения за подобряване на бизнеса ви. Имате ли интересни казуси, за които искате съвет и мнение? Интересувате ли се от новостите в областта на онлайн търговията? Очакваме ви на 27.09.2019 с много добро настроение в палата 10.

Бързите поръчки. Практически tips & tricks за повишаване на продажбите в онлайн магазин.
5 (100%) 3 votes

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *