Adwords display planner

Нов инструмент наречен Google Display Planner Tool ще замени инструментите Ad Planner, Placement Tool и Contextual Targeting Tool

Google официално обяви, че планира да премести три от инструментите в AdWords в един общ инструмент наречен „Google Display Planner”. Скоро Contextual Targeting Tool, Google Ad Planner и Placement Tool ще се обединят в Display Planner Tool.

Според Google, работата с AdWords ще се улесни многократно чрез по-бързия достъп до всички инструменти „само с едно кликване може да добавите всички ключови думи, позиции или да реализирате други идеи за таргетиране директно в кампаниите за реклами”.

Първите инструменти, които плавно ще бъдат премахнати са Contextual Targeting Tool и Placement Tool. Google Ad Planner се очаква да бъде дезактивиран през Септември. За тези от вас, които са свикнали да използват именно този инструмент, Google препоръчва да съхранят вече създадените от тях медия планове и списъци със сайтове.

Гледайте видеото с подробни инструкции за използването на новия инструмент Display Planner Tool:

Промяната направена от Google може би не е изненада за тези от вас, които следят последните процеси и изменения в продуктите на мобилния гигант. Наскоро компанията обяви, че планира да премести Google Keyword Tool в новия инструмент Keyword Planner tool.

Google постепенно ще обедини различни инструменти в по-малко, но по-многофункционални инструменти. Тези от вас, които сте свикнали да работите по определен начин с продуктите на Google, предвидете време за нагаждане към промените, когато планирате работата си.

Нов инструмент наречен Google Display Planner Tool ще замени инструментите Ad Planner, Placement Tool и Contextual Targeting Tool
5 (100%) 1 vote

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *