SEO правилата на „Колибри“ – Семинар

В края на октомври предстои важно събитие за всички, които се интересуват от SEO оптимизация и искат да си сверят часовника с най-новите промени и тенденции в тази силно динамична сфера в Интернет. В Google промените са постоянни, но това, което винаги остава важно и съществено за успеха на уебсайтовете е най-ценният източник на трафик постиган благодарение на оптимизацията за търсещи машини. Семинарът „Новите SEO правила: Ъпдейт Колибри” ще ви запознае с най-актуалните изменения в SEO оптимизацията. Всички лектории имат дългогодишен опит в областта на оптимизация на сайтове за търсещи машини и имат свои собствени подходи и съвети за успешното развитие в сферата на интернет маркетинг и подобряване на позициите в класирането на сайтовете. Семинарът ще се състои от пет основни лекции и последна част с дискусии между участниците и специалистите.
В първата част на деня ще се проведат лекциите на тема „SEO Одит или 100 причина ЗА и 1 причина Против да се прави?” – лектор е SEO специалистът Геннадий Воробьов. Лекция ще бъде фокусирана върху най-основните причини за SEO одит и съвременните инструменти и подходи за успешното му провеждане.

В семинарът ще се засегне и темата за наказанията в Google. Лекцията на Огнян Младенов ще представи най-честите причини за наказания на сайтовете и начини за избягването им. В „Новите SEO правила: Ъпдейт Колибри” ще се постави фокус върху важността от брандинга. Лекцията „Покажи бранда си в Google” Ще ви представи основните аспекти от значението на брандинга, изграждането и представянето му в интернет и ползите за популяризиране на уебсайтовете и бизнеса при успешно изграждане на разпознаваем брандинг от Васил Тошков. Участниците ще присъстват и на лекцията на Димитър Димитров за „Еволюцията на G+ Local” и „Как да използваме ефективно Google Map Maker”. Предимствата на тези сравнително нови инструменти в Google все още не се използват пълноценно от SEO специалистите. В семинарът ще разберете как да ги използвате за по-успешна оптимизация.

Изключително интересна ще бъде и лекцията за „Управление на репутация – инструменти, полезни съвети и техники за мониторинг”. Ще се запознаете с най-новите техники за мониторинг и важността им за SEO оптимизацията. Лекторът Калин Василев ще ви представи примери от собствената си практика и интересни идеи за дискусия. Именно в последната част на семинара, участниците ще имат възможността свободно да обменят идеи и да обсъждат темите от лекциите и други актуални въпроси свързани със SEO оптимизация. Ако имате интерес в тази област не пропукайте събитието.
Ще се състои в Интерпред СТЦ в София, от 8:00ч. на 30.10.2013г.
Събитието се организира от Interactive-seminars.com и SEOM.
Билети за ранна регистрация ще намерите на страницата на Interactive Seminars

SEO правилата на „Колибри“ – Семинар
5 (100%) 1 vote

3 replies
 1. Теодор Захариев says:

  Ще бъде страхотно събитието. Ти нали си там? Този път обаче ми се струва, че малко избързаха със семинара, все още няма много силни доказателства за засегнати сайтове от Колибри и ми се струва, че интереса няма да е толкова голям, колкото при първото издание за Пингвин и Панда.

  Отговор
  • Elenkov says:

   Там съм, разбира се! 🙂
   Еми то рано или късно информацията ще излезне на яве и пак ще я обсъдим на някое събиране 🙂

   Отговор
 2. Добромир Панов says:

  Семинарът е след месец, тъй че мисля, че до тогава ще има доста примери, особено след като реално алгоритъмът работи от 20 август. Всички погледи са насочени към него 😀

  Отговор

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *