Всеки сайт се нуждае от SEO одит.

Всеки един уеб сайт, функциониращ в интернет, безспорно се нуждае от SEO одит и SEO оптимизация, за да работи максимално ефективно и да изпълнява целите си. Одитите на интернет страници се правят от професионалистите в webdesign@seo  студио Еленков.НЕТ чрез специални анализи, които комплексно обследват състоянието и ефикасността. Анализират се реализираните трафици, максималното им оптимизиране за водещите интернет търсачките и качеството на работата им.

Един пълен SEO одит на уеб сайта ви ще разкрие всички негови преимущества и недостатъци, за повечето от които може дори да не сте подозирали досега. Пълният одит ще даде възможност на професионалистите от нашата фирма да ви дадат съвети за това какво точно е нужно да се промени в него, за да бъде по-успешен, популярен и посещаван, както и какво да се направи за SEO оптимизирането му.

При SEO одит на сайта се прави комплексен анализ на неговата ефикасност и техническите му параметри.  Откриват се грешки при функционирането на съответната интернет страница и съответно се отстраняват. Най-честите сривове в повечето интернет сайтове се оказват такива, свързани със сигурността, скоростта на зареждане, правилното функциониране на компонентите на страницата, дефектирали връзки в сайта.

Анализ на уебсайт и SEO одит

Извършва се и анализ на актуалSEO одитните възможности на уеб сайта да функционира правилно и адекватно по начина, който му е зададен, така че да изпълнява точно задачите си /т.нар. още Usability анализ/. При него се изхожда основно от гледна точка на посетителите на сайта, а не на експлоатиращите го собственици. Този анализ цели евентуално пренареждане на съдържанието за по-добро ориентиране на сърфиращия, добавяне или премахване на дадени акценти в сайта, според това дали са неприятни за посетителя или пък го привличат. В крайна сметка всичко е насочено към това посетителите да са максимално съсредоточени върху основното предназначение на уеб сайта, да не го напуснат разочаровани и да имат основание да се връщат към него, като при това го популяризират в интернет.

При SEO одит много важно е също така да се маркира категорично търсената таргет група на уеб сайта чрез анализиране на посещенията в него – какви хора го търсят, с кои ключови думи използват, коя търсачка предпочитат и лесно ли ви намират, задоволени ли са очакванията им при посещението в сайта и какво точно са се надявали да открият в него. Ние ще ви помогнем и в това. Свържете се с нас.

Конкурентната среда в интернет също е обект на анализи при отидирането на интернет сайта, особено що се отнася до сайтовете, класирани отпред на най-популярните търсачки в интернет. В това отношение анализът търси кое ги прави водещи в търсачките, с кои ключови думи работят, какви са обичайните им стратегии за SEO оптимизиране, какви са трафикът и качеството на съдържанието в конкурентните сайтове, какви са рекламните и маркетинговите им трикове, които им помагат да са на върха.

SEO Одит на сайт

Накрая, след като се направи подробен SEO одит на сайта, се анализира плътно и  SEO оптимизацията му, така че той да се изкачи нагоре във водещите интернет търсачки. Анализират се основно ключовите ви думи и дали са поставени те на точното място в текстовите материали на сайта. Анализира се и мястото на интернет сайта ви към този момент в големите търсачки и какво може да се направи да се подобри съществуващото положение в този аспект. На анализ подлежат още паралелните наблюдения на страницата ви и на конкурентните сайтове, както и дали използваното SEO оптимизиране адекватно отговаря на нуждите ви, за да бъде накрая анализиран и самия корпоративен респект, който се очаква сайта ви да вдъхва на клиенти, партньори и конкуренти в интернет.

Моля, изпратете ни запитване, а ние ще ви отговорим до 24 часа! Ако нямате възможност да ни изпратите запитване по мейл, може да се свържете с нас на посочения телефон или през чата ни и да организираме среща, за да обсъдим проекта лично.

Оцени публикацията