На нас се довериха

www.cross-body.com

Когато реших да направя онлайн магазин за спорни стоки направих проучване на фирми, които разработват сайтове и се срещнах с няколко от които едната беше Еленков.нет

Николай от Еленков.нет ме спечели с адекватните решения, които ми предложи и с коректно и любезно отношение. По време на изработка имах много въпросителни за това как трябва да изглежда сайта, какви функции трябва да има, какви са тенденциите за онлайн магазините и много други подробности на които благодарение на неговата компетентност се изясниха.

След стартирането на сайта винаги съм получавал бърз съпорт свързани с трудностите по настройки, банери, продукти, бъгове общо взето всичко.

Ако някой има съмнение за стойността на работата със Николай или неговите услуги може да ми пише на мейл sales@cross-body.com
Аз ще се радвам да поговоря с него за това.
Орлин Митрев. Управител

Поздрави,
Орлин Митрев
Крос Боди ЕООД
1261 София
www.cross-body.com
Мобилен. + 35988977009
sales@cross-body.com

koalababy.bg

Каква беше ситуацията ми със сайта преди да започна работа с Elenkov.net?

Сайтът излизаше чак на 2-3та страница при търсене по ключови думи в гугъл, зареждаше много бавно, мобилната версия не беше синхронизирана, имах затруднения с качването на снимки с по-високо качество, подредбата на сайта беше доста остаряла и неатрактивна, клиентите трудно намираха това, което търсят и почти винаги се налагаше да ни звънят или пишат.

Клиентите трудно откриваха промоциите и новите продукти, в самия сайт имаше много грешки, които му пречеха да излиза напред при търсене в гугъл и др.

След работата на екипа на Elenkov.net нещата се промениха в положителна посока. Освен, че визията, подредбата и скоростта на сайта са много по-добри от преди, наблюдавам, че при търсене по ключови думи излизаме няколко позиции по-напред ,трафикът към сайта се засилва.

Прогнозите са, че това съвсем скоро ще доведе и до повече реални продажби и клиенти. Смятам, че след месец два ще мога да дам още по-конкретни и измерими резултати.
На разположение сме да споделим прогресът на работата ни с Elenkov.net.

Димана Искренова

Управител на магазин за ергономични раници и слингове koalababy.bg

dimana.drusheva@gmail.com

www.luckydrive.bg

Поредицата от проблеми, които имахме със сайтовете ни (към момента 6 на брой) ни подтикнаха да потърсим професионална помощ. Обърнахме се към екипа на Elenkov.net и това се оказа едно от най-добрите ни решения.
Проблемите ни бяха предимно от организационно естество.

Разполагаме с 6 сайта, но бяхме загубили данните им за контролните панели. Николай от Elenkov.net се свърза с хостинг компанията и с предишните собственици на някои от сайтовете, взе юзърите и паролите на всички, организира тези данни и сега имаме пълен достъп и контрол над тях.

Направи всичките сайтове оптимизирани за мобилни устройства, което ни беше проблем не само за позиционирането в гугъл, а и чисто за потребителите. В момента всичките ни сайтове заемат на челни позиции в търсачката.

Самият Николай реагира изключително бързо на всеки наш сигнал, което е основополагащо за нашия бизнес, а сигурен съм и за всеки друг.

Крайната ми оценка за Еленков.нет е 6+.

С удоволствие ще му разкажа и по – детайлно защо сме толкова доволни от съвместната си работа.

Поздрави,

Красимир Маринов

www.luckydrive.bg

office@luckydrive.bg

www.customcarbg.com

Преди да се насоча към Elenkov.net и в частност към Николай Еленков разчитах на приятел да изработи сайта ни и това беше голяма грешка!

Времето до започване на работа по сайта се проточи ужасно много, което се отрази и върху доста пропуснати ползи. Качеството беше далеч от очакваното още в самото начало.

Беше повече от ясно, че правилната стъпка за изработката на сайта е да потърся специалист в областта. Така попаднах на Ники от Elenkov.net.

Ясно конкретизирахме какво и как трябва да бъде и всичко беше изпълнено в кратки срокове.

Ники предложи нужните решения за пълната функционалност на сайта и съобрази всичко с моето виждане за визия и практичност. Силно препоръчвам услугите на Elenkov.net !

Йордан Топалов

Управител

www.customcarbg.com

Вердес Текстил ЕООД

За мен решението да създам сайт, в който да представя продуктите, които продаваме беше предизвикателство. Колебаех се дали да бъде електронен магазин за продажби на дребно или каталог. До този момент ми ставаше все по-трудно да представям подробно дейността си на потенциалните клиенти и ми отнемаше доста време да им изпращам снимки на мейла с облеклата, които произвеждаме и всички останали продукти, които продаваме.
В момента, в който открих и започнах работа с Elenkov.net бързо се намериха най-правилните решения за проблемите ми.

След като възложих изпълнението на сайта на Николай, с негова помощ стигнах до решението за създаването на онлайн каталог.

Освен самата изработка, Еленков.нет направиха и одит, и оптимизация на сайта, предложиха ми и цялостна маркетингова стратегия и изработка на рекламна кампания.

Още на третия месец се появи и първата поръчка от сайта. За по-малко от година имам четири поръчки от сайта, запитвания от страната и чужбина без допълнителна реклама. Вече е значително по-лесно да представям на хората какво предлагам.

В последствие направихме някой промени по сайта, по предложение на Николай Еленков и дори в момента подготвяме още един сайт…

Изцяло се доверявам на Elenkov.net относно представянето на дейността ми в интернет пространството и съм му благодарна за всеотдайността и професионализма, който проявява в работата си с мен. С удоволствие бих препоръчала неговите услуги и бих разказа за работата си с Николай ако някой има колебание дали да се възползва от услугите му.

Вероника Дончева

Собственик на Вердес Текстил ЕООД

www.sigmaprovadia.com

Преди да започнем работа с Elenkov.net, изпитвахме трудности в работата със съществуващия ни онлайн магазин. Сайтът беше много нефункционален и с лоша визия. Имахме спешна нужда от изработването на нов уеб сайт и Николай и неговият екип се отзоваха веднага. Макар работата по новия ни сайт да беше в огромен обем, те не се оплакваха, консултираха ни и винаги изпълняваха желанията ни.

Новият сайт е с изцяло с подобрена и променена визия и достъпен за клиентите ни. Дори месеци, след като започна работа, продължихме да получаваме положителни отзиви. Продажбите ни се увеличиха с 40%.

Към настоящия момент съвместната ни работа с екипа на Elenkov.net по поддръжката на сайта ни продължава и все така продуктивна. Ние сме спокойни и се доверяваме на професионалисти, които своевременно и съвестно изпълняват всяко предизвикателство.

Ще споделим препоръките си с всеки заинтересован.

Иванела Христова

реклама – „Сигма Провадия“ ООД

ivanela.hristova92@gmail.com

www.sporatex.com

Професионализъм, бързина и коректност!

Така мога да опиша работата на Elenkov.net.

Имам електронен магазин на open card от две години и половина. Започнах да използвам услугите на Eленков.нет преди почти една година. Екипът на Еленков изчистиха проблеми на сайта, като трудна визуализация през мобилни устройства и направиха много добра мобилна версия, премахнаха всички слабости, които магазинът имаше, обновиха изцяло визията му и изпълниха всички мои изисквания. Най-важното е, че резултатът се усети бързо!

Горещо препоръчвам Elenkov.net и бих споделил със заинтересованите да работят с тях.

Иван Славов

Мениджър на „Споратекс ООД“

smit_burgas@abv.bg

Венцислав Мандов

Трудно е да се довериш на фирма, която да представи бизнеса ти в
интернет пространството.

Преди да работя с Еленков.нет, имах затруднение с комуникацията с фирми от същия бранш, които често представяха нещата недовършени, винаги имаше нещо пропуснато… Често това се случваше умишлено, с идеята, че след време отново бих имал нужда от услугите им, за да поправят недовършените неща срещу допълнително заплащане…

След като се свързах с Николай от Еlenkov.net, нещата тръгнаха в правилната посока. Беше ми обяснено как да си опиша продуктите в онлайн магазина, така че да се класира добре в търсачките, какъв формат да са снимките, как да изпивам наименованието на продуктите и с няколко думи – попаднах на точната фирма, която търсих 6 месеца.

Работя успешно с него вече няколко години. При всеки спешен възникнал проблем с онлайн магазина реакцията е бърза, а отношението, внимателно и професионално. Планираното въвеждане на допълнителни функционалности се осъществява точно по график.

Всичко това го пиша, защото съм сигурен, че ще бъде полезно за някой
като мен, който се лута между фирмите и се чуди, коя да избере. Истината е, че е много, много важно как ще Ви представят в интернет пространството, а добрите фирми и практики трябва да се поощряват и насърчават.

Не се колебайте да ми пишете ако искате по-подробно мнение за услугите, които предлага екипът на Elenkov.net.

Венцислав Мандов, собственик на онлайн магазин

ventsislav83@gmail.com

www.inter-power.com

Когато ни дойде идеята да изграждаме Интернет сайт на нашата компания, направихме проучване на фирмите предлагащи тези услуги. Избрахме Elenkov.net! Искахме да имаме удобен и модерен сайт и именно това получихме след кратка срещата и консултация с Николай Еленков.

Всеки път, когато имаме нужда от съвет, надграждане или справяне с проблем се обръщаме към него и той реагира в кратки срокове с точното решение.

Бих искал да препоръчам Еленков, на всеки който иска да има професионален сайт и да му бъде обърнато специално внимание!

Мирослав Дончев
Управител на Интер Пауър ООД
donchev@inter-power.com
www.inter-power.com

Йорданка Медарова

Благодарна съм за професионализма и отзивчивостта на Еленков.нет. Преди да започна да използвам услугите им изпитвах трудност в поддръжката на сайта ми. Имах нужда от професионалист, който да ми съдейства по техническите въпроси.

За мен е изключително важно фирмата, с която работя да бъде коректна, да изпълнява задачите в срок, да ми дава обратна връзка и идеи, както и да комуникираме на достъпен за мен език. В Elenkov.net намерих поддръжката, от която имах нужда от страхотен професионалист и човек.
Насреща съм ако имате въпроси за впечатленията от работата ми с Николай.

Йорданка Медарова
yordanka.medarova@gmail.com

www.b-forward.com

Вече над 2 години успешно работим с екипа на Elenkov.net по различни проекти и все повече се убеждаваме, че те са най-добрият избор за нашите клиенти.

Като компания занимаваща се с комплексно бизнес консултиране, нуждите на клиентите ни от значимо онлайн присъствие, винаги е налагало работата ни с партньори в тази област. Преди да стартираме партньорството ни с „Еленков.нет“, дълги години работихме с различни онлайн софтуерни компании или специалисти на свободна практика, но с тях често се сблъсквахме с множество проблеми или слабости, като липса на комплексни онлайн познания, трудна комуникация, неспазване на срокове, лошо съотношение цена-качество.

Професионализмът, с който работи екипът на Elenkov.net надминава очакванията ни. Освен, че при работата с тях, не срещаме изброените по-горе слабости, ние сме особено впечатлени от бързата комуникация и реакция при нужда от корекции или доработки, както и от експертните познания по отношение на онлайн продажбите. Всички тези неща, подкрепени с измерими резултати в многократно увеличена посещаемост и продажби от сайтовете, са изключително важни за бизнеса на клиентите ни и нашите добри взаимоотношения с тях!

П.Пенков
Управител „BF Consultants“
office@b-forward.com
www.b-forward.com

www.tedquality.bg

Преди да заработим с Еленков.нет ми беше доста трудно да поддържам сайта на фирмата ни и да следя нововъведенията в интернет пространството. Благодарение на всеотдайната и коректна работа и услуги които предоставя екипа на Elenkov.net, сайтът ни www.tedquality.bg стана доста по привлекателен и успешен. Вече е много по-разпознаваем и заема челни места в GOOGLE.

Благодарение на тяхната SEO оптимизация онлайн продажбите ни се увеличиха почти два пъти. Сроковете и съдействието, които предлага екипа на Elenkov.net са несравними. За повече информация не се колебайте да питате.

Антон Василев
Зам. управител във фирма Тедкуелити ЕООД – Търговия на едро и дребно с материали за мебели.

Тедкуелити ЕООД
гр. Плевен, ул. Дойран 36
тел: 0888600621
http://tedquality.bg

Радослав Павлов

Преди да започна съвместната ни работа с Elenkov.net имах само идея за сайт, но нямах представа откъде да започна, за да я реализирам. Трябваше да се избере домейн, име, хостинг план, подходяща тема и дизайн. Дори само изборът на тема беше предизвикателство – коя от стотиците налични теми щеше да бъде подходяща за сайта?

Именно тук се намеси Ники от Elenkov.net и с негова помощ избрахме най-подходящата тема и структура на сайта. Неговата помощ беше изключително важна и за SEO на сайта. Показа ми как да си оптимизирам съдържанието, за да може да се класира по-добре в търсачките.

Един от най-големите плюсове в работата с екипа на Elenkov.net е комуникацията! Винаги беше на линия да отговори на възникнали въпроси от моя страна (а те не бяха малко).
Откровено препоръчвам Еленков.нет!

Свържете се с мен ако искате да научите повече защо препоръчвам Elenkov.net.

Радослав Павлов,
Digital Manager
radoslav_p@yahoo.com

www.gudimalight.eu

Искам да благодаря на Николай Еленков и неговия екип от Elenkov.net за труда, който положиха за създаването на нашия сайт gudimalight.eu!

Освен перфектната работа по изграждането на платформата получихме и съпорт през цялото време до завършването на сайта.

Преди да започнем работа с Еленков.нет сайтът ни на практика не даваше никакви резултати. Сега вече сме видими за нашите клиенти и резултатите не закъсняха.

Ще се радвам да споделя впечатленията си и опита от работата с Николай и неговите услуги с всеки, който се интересува.

Рангел Кузмов
Управител в Гудима Лайт
gudimalight@gmail.com
www.gudimalight.eu

www.zavarachnatehnika.bg

Изключителен професионализъм, всеотдайност и коректност!

Благодарна съм на Николай Еленков от Elenkov.net, за създаването на цялостната стратегия за нашият онлайн магазин, стартирайки от избора на най-подходящия домейн за нашата дейност, преминавайки през уникалния и модерен дизайн на сайта. Подробните насоки за SEO оптимизацията и изграждането на нашата рекламна кампания дадоха силен тласък на бизнеса ни. Индивидуален и приятелски подход, коректност, търпение, отзивчивост, старание и внимание към детайлите – това са само малка част от нещата, с които ме спечелиха Николай и неговия екип.

Със сигурност ще им се доверя и за следващия си проект, защото се уверих, че онлайн магазините направени на Elenkov.net – Продават!

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Николай или неговите услуги може да ми пише на мейл.

Кристина Петрова
k.petrova@zavarachnatehnika.bg
www.zavarachnatehnika.bg

www.Al-Amar.bg

Преди да започна да работя с Еленков.нет нямах никакъв опит с електронен магазин или създаване на сайт. Бизнеса ми налагаше много бързо да се ориентирам в тази непозната за мен сфера.

Екипът на Еленков.нет ми помогна с професионални съвети, насоки и изключително търпение, създавайки сайта и електронния магазин на Al Amar в изключително кратки срокове. Сега мога да управлявам сайта си с необходимите инструменти, а електронният магазин генерира продажби, които надминаха очакванията ми.

Мога да споделя опит за работата си с Elenkov.net.

Свилена Николова
Управител на Al-Amar.bg
Svilena.nikolova@abv.bg
www.Al-Amar.bg

Радостин Стоичков

Работата с екипа на Elenkov.Net ни впечатли във всички аспекти. Постигнатите високи резултати говорят сами за себе си. Увеличението на трафика и продажбите, надскочи очакванията ни. Комуникацията е лесна и ефективна. Винаги можем да разчитаме на бърза и адекватна реакция (решение на проблем или съвет). Сроковете за изпълнение са реалистични. Elenkov.Net пречупва пословичното празнословие, което витае в IT средите, характерно с „говорим повече отколкото действаме“, благодарение на точността и пунктуалността в работата на екипа. Високото качество е приоритет дори при натиск от срокове.

Обръща голямо внимание на детайлите. Разговорите с elenkov.net са ефективни, защото са двупосочни. Аспекти на работа ни с екипа включват: миграция на стар сайт към нов (+дизайн), SEO оптимизация, подобряване на общите параметри на сайта.

Освен високото качество и бързина на работата сме изключително доволни и от добавянето на много други техники и механизми с цел по-големи продажби. Препоръчваме Elenkov.net на всеки!!!!

Радостин Стоичков – Мениджър 7 БГ

Srebrobg

В търговията е от първостепенна важност презентацията и начина на предлагане на асортимента. За мен беше важно да предложа на клиентите си един приятен, лесен за употреба, но и достатъчно иновативен и привлекателен сайт, в който мога да изложа продуктите си.

Именно затова реших да се обърна към компетентната помощ на екипа на „Elenkov.net” и останах изключително доволен. След намесата на уеб дизайнерите от „Elenkov.net” сайта увеличи посещаемостта си, с което и продажбите нараснаха значително.

Към проекта беше подходено с професионализъм и всичко беше завършено с отлични резултати в кратък срок.
В заключение мога да кажа, че без помощта на екипа на „Elenkov.net” нямаше да постигна това, към което се стремя. Ще продължавам съвместната си работа с тях, защото съм уверен в успеха си, когато имам толкова отдаден, надежден и креативен партньор.

Живко Живков Георгиев
Собственик на „Srebrobg

Отзиви
5 (100%) 1 vote