onpage optimization

Онпейдж оптимизация

Ако сайтът ви няма онпейдж оптимизация, то единственото нещо, което би го могло да го нареди сред първите резултати от търсенето в търсачките е добрата линк билдинг стратегия. Линк билдингът е доста деликатно нещо и само изтъкнати професионалисти могат да изградят мрежата от връзки, така че да останете доволни. С прости думи това е процес на създаване на мини сайтове, който да препращат посетителите си към вашия уеб сайт. Някои специалисти описват линк билдингът като железопътна линия с много междинни гари, но една крайна дестиция, която в случаят е вашия сайт. За жалост, ако ползвате единствено линк билдинг надали ще успеете да се вместите в топ 5 в дори не толкова конкурентна ниша.
Ако фирмата ви се цели в някоя от лесните ниши, то дори една SEO оптимизация ще ви прати на първата страница от излезли резултати в Google. В SEO оптимизацията се включват две направления – работа по сайта и грижа за сайта, всяко от които има своите подразделения – съдържание, карта на сайт, рекламни статии, регистриране в социални мрежи като Facebook за повече популярност и др.
Няколко български уеб дизайнерски компании предлагат на клиентите си вече разработени и усъвършенствани от тях системи за упраление на съдържанието, които са много гъвкави и структурирани така, че сайтовете ви винаги да излизат на челните места при търсене, с която и да е търсеща машина( Google, Yahoo! и т.н). Системата за упраление на съдържанието (CMS – Content Management System) , по принцип се доразвива докато компанията за изработка на сайта функционира и така през годините се подобрява и гарантира сигурността на проектите ви.

seo-strategies-for-small-business
Сред хората, които са запознати от части с CMS се разпространява един неверен мит, а именно че защото кодът е еднакъв сайтовете им няма да се класират добре в търсачките. Твърдението вероятно е продиктувано от недостатъчна задълбоченост на знанията и е напълно невярно, тъй като се запазва единствено ядрото на CMS, а всички други елементи се променят според спецификите на проекта – желания на клиента, трудност на нишата и още много други. Също така значително предимство е, че повечето компании лицензират продуктите си и само ограничен брой сайтове се възползват от подобни услуги.
Да поговорим малко и за онпейдж оптимизацията, или как да оптимизираме сайтът си отвътре навън. За да бъде сайтът ви успешен, то всяка търсеща машина трябва да разполага с поне един линк от вашия него. Също така всяка страница трябва да разполага с уникално съдържание, линковете в сайтът ви трябва да са цели, кодът ви трябва да е валиден, тъй като ако е допусната грешка е възможно да имате неприятно на по-късен етап. Не на последно място, трябва да следвате и някои норми в подредбата на текста – заглавия, подзаглавия, включване на изображение и техни собствени, описващи ги заглавия. Следвайки тези неща и още няколко значими съвета, които ще откриете тук, вашият сайт със сигурност ще заеме челните места във вашата сфера.
Направата на сайт е нещо много важно, затова и трябва да изберете подходяща фирма изпълнител. Силно препоръчително е да потърсите екип, които предоставя не само уеб дизайнерски услуги, но същевременно и продължителна оптимизация на сайтът ви. Така не само ще се докажете като реномирана фирма, но и ще продължите да сте първи сред резултатите от търсене. Готови с това вие сте готови за вашата офпейдж оптимизация.

Онпейдж оптимизация
5 (100%) 3 votes

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *