fbpx

Как работим?

1. Избирате си идея (или повече от една), която искате да превърнете в успешен ecommerce бизнес. Търсите съвет от професионалисти

Идея

Избирате си идея (или повече от една), която искате да превърнете в успешен ecommerce бизнес. Потърсете съвет от професионалистите в Elenkov.Net.

Консултация

Свързвате се с нас в Elenkov.net за безплатна консултация, но всъщност получавате много повече – реална идея как ще вдъхнем живот на вашия ecommerce бизнес. Обсъждаме очакванията ви и бюджета, с който разполагате, за да ви представим оферта.

Оферта

В кратки срокове след срещата за консултация получавате оферта от нас в Elenkov.net. Реализирането на целите е подробно описано стъпка по стъпка, следвайки обсъдените очаквания и предпочитания от ваша страна.

Срокове

Обсъждане на офертата и подписване на окончателният вариант с крайни срокове, предпочитания за платформа, модули и бюджет. Процесът по създаването на онлайн магазина вече е в действие. Вие сте на крачка от превръщането на идеята ви в работещ и успешен бизнес.

Обратна връзка

Изработка на онлайн магазина – следвайки точките в заданието нашият екип ще изработи модерен, многофункционален и оптимизиран онлайн магазин. Обратната връзка е много важна за успешния работен процес, затова винаги поддържаме активна комуникация с всеки клиент.

Магазина!

Предаване на завършеният проект и тестване на функциите на онлайн магазина

Обучение

След завършването и успешното предаване на проекта ще ви проведем обучение за пълноценна работа с платформата.

Поддръжка

Поддръжка на онлайн магазина – разчитайте на нас винаги, когато възникнат въпроси или проблеми с функциите на онлайн магазина. Осигуряваме поддръжка на магазина спрямо предварително уточнените условия в офертата.

Нова идея!

Възниква нова идея у вас и се свързвате с нас, за да превърнем и нея в реалност.

Как работим в Elenkov.Net
5 (100%) 2 votes