Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазини - Цялостни решения за онлайн търговия

Изработваме онлайн магазини от нулата, предлагаме поддръжка и доработки, правим редизайн на съществуващи интернет магазини. Богатият ни опит и в създаването, и в поддръжката, и в обновяването на онлайн магазини ни позволява да сме много адаптивни и да предлагаме цялостни, съвременни, изпитани и работещи решения за интернет търговия.
Работим с клиенти и партньори от София, Пловдив, Варна, Бургас, други големи и по-малки градове на страната и от целия свят. Собственици на микро, малък и среден бизнес, които с времето се убеждават, че именно ние сме правилният избор на партньор за изработка на онлайн магазин, поддръжка на онлайн магазин или разширяване и обновяване на вече съществуващ. Работейки с нас получавате сигурен и добре работещ магазин, с който да продавате повече и да разполагате с повече време и възможности за развитие и разрастване на своя бизнес.
Това, което ни отличава в работа от тази на другите уеб агенции е, че ние от Elenkov.net сме изключително гъвкави, и като оферти и цени за изработка на магазини, и в широката палитрата на предлаганите услуги и решения, които можем да предложим. Работим изключително открито и близко с клиентите и партньорите си и сме фокусирани към това, те да получават отлично качество и резултати отговарящи на техните нужди и цели.
Искаш ли да научиш повече? Обади се да поговорим за твоята идея!

Какво и как правим и предлагаме?

1: Над 500 изработени онлайн магазина.
2: Нашите онлайн магазини продават и то много!
3: Скалируемност – Възможност за растеж от малко на брой до неограничен брой продукти, категории и страници.
4: Уникален дизайн за сайта ви / редизайн / логодизайн /
5: SEO Ready + Социални бутони за споделяне
6: Гъвкави методи за доставка
– Интеграция на куриерски услуги като Еконт, Спиди, Рапидо и други
7: Интеграция на различни видове системи за онлайн разплащания и лизинги
Уникредит, Първа Инвестиционна Банка,TBI
8: Интеграция на складови програми
9: Интеграция на eMag, Sravni, Pazaruvaj
10: Персонални доработки и разширения
11: Мобилни и респонсив версии за добър външен вид на всякакви мобилни устройства
12: Настроени и бързи платформи с лесно управление
13: SEO настроени, oптимизирани и готови за работа с търсачките сайтове

Защо да изберете нас?

Ние прилагаме индивидуален подход към всеки клиент и се стараем винаги да сме в крак с последните тенденции в онлайн търговията, SEO оптимизацията, рекламата и маркетинга водещи до по-добро представяне на бизнесите и до по-големи продажби. Elenkov.net е фирма за изработка на онлайн магазини с над 10 години опит в създаването и поддръжката на интернет магазини в България и по света. Разполагаме със сплотен и креативен екип от уебдизайнери, SEO оптимизатори и маркетинг специалисти с изключително богат опит. Натрупали сме знания и умения помагащи ни да отговорим на високите очаквания на нашите клиенти и дори да ги изненадаме. Още работим с клиенти и поддържаме магазини от времето в което стартирахме в бизнеса, обновяваме и разширяваме сайтовете във времето, растем и се развиваме заедно с тях, отговаряйки на все по-високите изисквания и на технологиите и на бизнес средата като цяло. С удоволствие приемаме предизвикателства – кажете ни целите си и ние ще ви помогнем да ги реализирате успешно!

Онлайн магазинът вече не е просто канал за продажби!

Онлайн пазаруването все повече се превръща в предпочитаният начин за покупка и продажба на стоки и услуги по цял свят. Основното място и основният инструмент на онлайн търговията е добре работещия онлайн магазин. Разбираем е засиленият интерес към създаването на магазини, многото оферти и цени на онлайн магазини. Лесно може да намерите изработка на онлайн магазин на ниска цена, толкова ниска като офертите в сайтовете за групово пазаруване, после да разберете, че това не е включено, това също, а и това… , скоро, с цената на много разговори и пропиляно време ще се убедите, че и вие и клиентите ви бихте желали повече от това. Ние разполагаме със знанието, опита и инструментите, за да ви помогнем в създаването, конфигурирането и подготовката за работа на отлично функциониращ онлайн магазин, на цена изцяло съобразена с вашите нужди, цели и изисквания. Ще изработим за вас онлайн магазин, в който клиентите ви ще се чувстват сигурни и щастливи, а вие ще го управлявате лесно и ще имате необходимите инструменти за спокойна и успешна работа. Без никакво значение дали вие или бизнесът ви е в България, дали имате офиси в София, Пловдив, Варна, Бургас или в някой от другите градове на страната, дали в момента сте в Ню Йорк, Лондон или Барселона, дали ставате или си лягате – онлайн магазинът ви е там и работи за вас.
Разполагаме с богат опит и знания и успешно ги прилагаме в създаването и поддръжката на онлайн магазини във всички браншове и сфери на търговията – дрехи, обувки, техника, детски играчки, строителни материали, стоки за дома, храна и напитки, декорации и много други. Влагаме в работата си ентусиазъм, креативност и професионализъм. Без значение от вида или броя на продуктите и категориите, които ще предлагате – ние ще ви помогнем да развиете успешен бизнес независимо дали продавате 2 или 200 или 2000 продукта.

Наши клиенти

При създаването на онлайн магазин е важен балансът между фукнционалност и дизайн

Предлагаме изработка на онлайн магазини с различни CMS (Content management system) Системи за управление на съдържанието, създадени специално за изграждане на онлайн магазини (Opencart, Zencart, WordPress, osCommerce и други) Тези софтуери са много леки, гъвкави, изключително лесни за поддръжка и работа, с прекрасни дизайни и големи възможности за промени, уникализиране и развитие. Системите са проверени, надеждни и сигурни, както за клиентите ви, така и за вас. Функционират отлично, независимо от броя на продуктите, категориите или посетителите в онлайн магазина.
Ние ще работим с вас, за вас. Предлагаме безплатна консултация, свързана с Open Cart и WordPress. Ще ви помогнем в създаването и разработването на онлайн магазина ви според вашите предпочитания и нужди. Уеб страниците в онлайн магазините, които създаваме са SEO ready, с възможност за добавяне на желан от вас адрес.

Разчупи стереотипите и надмини конкурентите

Ние разполагаме с богата гама от модули, които можем да интегрираме във всеки един онлайн магазин, работещ с Open Cart, WordPress или CMS системи с отворен код. Изработените от нас онлайн магазини разполагат с възможност за интеграция на множество МОДУЛИ, които лесно ще се нагодят към уникалните характеристики на вашия бизнес и вашите изисквания.

Онлайн магазинът Ви ще разполага с админ панел. Това дава възможност в реално време и без технически познания да се допълва и актуализира съдържанието на онлайн магазина от вас или ваш служител. Предоставяме и ръководство за работа с админ панела.

Направете вашето запитване сега!

Изпратете ни вашето запитване за изработка на онлайн магазин

Клиентите за онлайн магазините, направени от нас

Изработката на онлайн магазина отне 10 работни дни и получих уникален дизайн и функционалност.Безкрайно съм доволен от услугите на Elenkov.net и благодаря за всичко!

Петър ТодоровУправител

Благодарение на Elenkov.net усъществих една мечта и беше да имам онлайн магазин, който да ми носи пасивни приходи, без да се налага да съм ангажиран на 100% с него!

Стефан МариновИТ мениджър

Нямате търпение да поръчате изработка на онлайн магазин?

Очакваме ви!

Изработка на онлайн магазин
4.94 (98.79%) 116 votes