Изработка на онлайн магазин

Elenkov.net

Какво правим ние?

  1. Над 300 успешни онлайн магазина.
  2. Нашите онлайн магазини продават и то много!
  3. Неограничен брой продукти, категории и страници.
  4. Уникален дизайн
  5. SEO Ready + Социални бутони за споделяне
  6. Гъвкави методи за доставка
  7. Различни видове методи за плащане

Защо да изберете нас?

Прилагаме индивидуален подход към всеки клиент и се стараем винаги да сме в крак с последните тенденции в онлайн търговията, SEO оптимизацията, рекламата и маркетинга. Ние сме сплотен и креативен екип от уебдизайнери, SEO оптимизатори и маркетинг специалисти, с над 7 години опит в изработването и поддържането на онлайн магазини в България и световен мащаб. Ние от Elenkov.net с удоволствие приемаме предизвикателства – кажете ни целите си и ние ще ви помогнем да ги реализирате.

Консултацията е безплатна!
Изпрати ни своето запитвате или се обади на 0878 588 388

Интернет търговията е втори канал за продажби!

Електронната търговия все повече се превръща в предпочитаният начин за покупка и продажба на стоки и услуги по цял свят. Основното място и основният инструмент на електронната търговия е добре работещия онлайн магазин. Почти всеки може да създаде някакъв електронен магазин, но клиентите днес искат повече от това. Ние разполагаме със знанието, опита и инструментите, за да ви помогнем в създаването на отлично функциониращ онлайн магазин, в който клиентите ви ще се чувстват сигурни и щастливи. Работим с ентусиазъм, креативност и професионализъм.
Богат избор от услуги за създаването и поддържането на онлайн магазини във всички сфери на търговията, без значение от вида или броя на продуктите и категориите които ще предлагате – ние ще ви помогнем да развиете успешен бизнес независимо дали продавате 2 или 200 или 2000 продукта.

Важен е перфектния баланс между фукнционалност и завладяващ дизайн

Работим с различни CMS (Content management system) системи чрез, които се създават онлайн магазини (Opencart, Zencart, WordPress, osCommerce и други) Тези софтуери са много леки, гъвкави, изключително лесни за поддръжка и работа, с прекрасни дизайни. Системите са надеждни и сигурни, както за клиентите ви, така и за вас. Функционират отлично, независимо от броя на продуктите, категориите или посетителите в онлайн магазина.
Ние ще работим с вас, за вас. Предлагаме безплатна консултация, свързана с Open Cart и WordPress. Ще ви помогнем в създаването и разработването на онлайн магазин според вашите предпочитания и нужди. Уеб страниците в онлайн магазините, които създаваме са SEO ready, с възможност за добавяне на желан от вас адрес.

Разчупи стереотипите и надмини конкурентите си с онлайн магазин

Ние разполагаме с богата гама от модули, които можем да интегрираме във всеки един онлайн магазин, работещ с Open Cart, WordPress или CMS системи с отворен код. Всеки онлайн магазин разполага с възможност за интеграция на множество МОДУЛИ, които лесно ще се нагодят към уникалните характеристики на вашия бизнес.

Онлайн магазина разполага с админ панел. Това дава възможност в реално време и без технически познания да се допълва и актуализира съдържанието на онлайн магазина. Предоставяме и ръководство за работа с админ панела.

Направете вашето запитване сега!

Изпратете ни вашето запитване за изработка на онлайн магазин

Клиентите за онлайн магазините направени от нас

Петър Тодоров

Изработката на онлайн магазина отне 10 работни дни и получих уникален дизайн и функционалност.Безкрайно съм доволен от услугите на Elenkov.net и благодаря за всичко!

Петър ТодоровУправител
Стефан Маринов

Благодарение на Elenkov.net усъществих една мечта и беше да имам онлайн магазин, който да ми носи пасивни приходи, без да се налага да съм ангажиран на 100% с него!

Стефан МариновИТ мениджър
Изработка на онлайн магазин
4.94 (98.78%) 115 votes