Изработка на онлайн магазин

Цялостни решения за онлайн търговия

Ние работим със собсветници на малък бизнес, които срещат трудности с намирането на правилния партньор за изработка на онлайн магазин или поддръжката на вече съществуващ.
Собственици, които биха искали да имат работещи онлайн магазини и да продават повече и в следствие на това те да имат повече свободно време.
Това, което ни отличава в работа от тази на другите уеб агенции е, ние от Elenkov.net работим изключително и само със собсвеници на малък бизнес и сме фокусирани към това, те да получават резултати.
Искаш ли да научиш повече?

Какво правим ние?

1: Над 500 успешни онлайн магазина.
2: Нашите онлайн магазини продават и то много!
3: Неограничен брой продукти, категории и страници.
4: Уникален дизайн
5: SEO Ready + Социални бутони за споделяне
6: Гъвкави методи за доставка
– Интеграция на Еконт, Спиди, Рапидо
7: Различни онлайн разплащания и лизинги
Уникредит, Първа Инвестиционна Банка,TBI
8: Интеграция на складови програми
9: Интеграция на eMag, Sravni, Pazaruvaj

Защо да изберете нас?

Искате изработка на онлайн магазин? Ние прилагаме индивидуален подход към всеки клиент и се стараем винаги да сме в крак с последните тенденции в онлайн търговията, SEO оптимизацията, рекламата и маркетинга. Ние сме сплотен и креативен екип от уебдизайнери, SEO оптимизатори и маркетинг специалисти, с над 8 години опит в изработването и поддържането на онлайн магазини в България и световен мащаб. Ние от Elenkov.net с удоволствие приемаме предизвикателства – кажете ни целите си и ние ще ви помогнем да ги реализирате успешно!

Интернет търговията е втори канал за продажби!

Електронната търговия все повече се превръща в предпочитаният начин за покупка и продажба на стоки и услуги по цял свят. Основното място и основният инструмент на електронната търговия е добре работещия онлайн магазин. Почти всеки може да създаде някакъв електронен магазин, но клиентите днес искат повече от това. Ние разполагаме със знанието, опита и инструментите, за да ви помогнем в създаването на отлично функциониращ онлайн магазин, в който клиентите ви ще се чувстват сигурни и щастливи. Работим с ентусиазъм, креативност и професионализъм.
Богат избор от услуги за създаването и поддържането на онлайн магазини във всички сфери на търговията, без значение от вида или броя на продуктите и категориите които ще предлагате – ние ще ви помогнем да развиете успешен бизнес независимо дали продавате 2 или 200 или 2000 продукта.

Наши клиенти

Важен е перфектния баланс между фукнционалност и завладяващ дизайн

Работим с различни CMS (Content management system) системи чрез, които се създават онлайн магазини (Opencart, Zencart, WordPress, osCommerce и други) Тези софтуери са много леки, гъвкави, изключително лесни за поддръжка и работа, с прекрасни дизайни. Системите са надеждни и сигурни, както за клиентите ви, така и за вас. Функционират отлично, независимо от броя на продуктите, категориите или посетителите в онлайн магазина.
Ние ще работим с вас, за вас. Предлагаме безплатна консултация, свързана с Open Cart и WordPress. Ще ви помогнем в създаването и разработването на онлайн магазин според вашите предпочитания и нужди. Уеб страниците в онлайн магазините, които създаваме са SEO ready, с възможност за добавяне на желан от вас адрес.

Разчупи стереотипите и надмини конкурентите си с онлайн магазин

Ние разполагаме с богата гама от модули, които можем да интегрираме във всеки един онлайн магазин, работещ с Open Cart, WordPress или CMS системи с отворен код. Всеки онлайн магазин разполага с възможност за интеграция на множество МОДУЛИ, които лесно ще се нагодят към уникалните характеристики на вашия бизнес.

Онлайн магазина разполага с админ панел. Това дава възможност в реално време и без технически познания да се допълва и актуализира съдържанието на онлайн магазина. Предоставяме и ръководство за работа с админ панела.

Направете вашето запитване сега!

Изпратете ни вашето запитване за изработка на онлайн магазин

Клиентите за онлайн магазините, направени от нас

Изработката на онлайн магазина отне 10 работни дни и получих уникален дизайн и функционалност.Безкрайно съм доволен от услугите на Elenkov.net и благодаря за всичко!

Петър ТодоровУправител

Благодарение на Elenkov.net усъществих една мечта и беше да имам онлайн магазин, който да ми носи пасивни приходи, без да се налага да съм ангажиран на 100% с него!

Стефан МариновИТ мениджър

Нямате търпение да поръчате изработка на онлайн магазин?

Очакваме ви!

Изработка на онлайн магазин
4.94 (98.79%) 116 votes