Изберете подходящ лого дизайн за фирмата си

За да бъде марката ви разпознаваема, да изглежда атрактивно и да вдъхна доверие, е нужно да изберете подходящ лого дизайн, който да спомогне за налагането на бранда ви пред света. Лого дизайнът е вашият запазен фирмен знак, емблема на компанията ви, лицето на корпоративната ви идентичност. В него трябва да присъстват ефектно и разпознаваемо името на компанията и нейната основна дейност. Лого дизайнът може да представлява всевъзможни вариации, формулирани по ваш вкус и преценка, като определен шрифт, избрана от вас графика /символ/ или пък амалгама и от двата основни елемента.

Лого дизайнът прави фирмата ви разпознаваема пред потребителите, затвърждава нейната стабилност и присъствие в сектора, спомага да популяризирате бизнеса си и да вдъхнете доверие на клиенти и партньори още от пръв поглед. То трябва да е достатъчно семпло, за да се запомни веднага от виделия го дори само веднъж, но и достатъчно атрактивно, за да привлича вниманието всеки път, щом хората се натъкнат някъде на него. При изработката му трябва да се съобрази и лесното му и удобно разполагане за в бъдеще и върху разнообразни по размер, формат и вид рекламоносители като банери, рекламни карета, папки, химикали, чаши, визитки, чанти, знамена, плакати, табели, билбордове, подходящи и добре изглеждащи както при уеб, така и при печатна реклама.

Защо да изберете нас…

Изработка на логоНаемайки специализирана фирма като Еленков.НЕТ, която да изработи фирмения ви лого дизайн по ваш вкус и/или проект, професионалистите ни ще се съобразят изцяло при работата си по него с вашите насоки и идеи, предпочитанията ви за шрифт, графика, тест и цветове, с информацията за това каква точно е основната ви дейност, с браншовата ви принадлежност и сектора, в който оперирате. За това най-добре ще се погрижат графичните ни дизайнери,които ще претворят технически вашите виждания, за да постигнете максимален ефект от идеята си, когато тя бъде реализирана в един момент и вече реално присъства на пазара.

В нашата фирма предлагаме на клиентите своеобразни каталози към всеки създаден от лого дизайн с различните варианти на логото, които могат да се използват в различни случаи при нужда и по усмотрение на клиентите. За да изминете пътя от идеята до реализацията и, е нужно първо да ни потърсите за помощ и да уточните с нас какви са изискванията и предпочитанията ви за вашия лого дизайн. След това съвместно с вас графичният ни дизайнер ще изработи идейна концепция и идеен проект на логото на компанията ви, така че логото напълно да отговаря на вашите нужди, да спомогне за популяризиране и утвърждаване на бранда ви, да привлича все повече нови клиенти и да води до по-добри финансови резултати за бизнеса ви..

Наложете вашата марка

Веднъж изработен, вашият лого дизайн, може да се използва широко, за да налагате собствените си марка и дейност, саморекламирайки се пред потребители и браншовици. Винаги, когато сметнете, че е настъпило време за редизайн на логото ви, може без проблем да се обърнете отново към наш специалист – графичен дизайнер, който ще ви помогне за това то да стане още по-актуално и атрактивно, като в същото време се запази приемствеността с с доскорошния му вариант, изработен с помощна на избрания от вас лого дизайн.

Еленков.НЕТ предлага и много други услуги, свързани с лого дизайн, като индивидуален графичен и лого дизайн, векторизация при изработването на проекта, описание на цветовите координати, конвертиране в криви.

Моля, изпратете ни запитване, а ние ще ви отговорим до 24 часа. Ако нямате възможност да ни изпратите запитване по мейл, може да се свържете с нас на посочения телефон или през чата ни и да организираме среща, за да обсъдим проекта лично.

Лого дизайн
5 (100%) 1 vote