Избери онлайн магазин и продавай повече

Процесът на създаване на онлайн магазин е вълнуващ, защото разкрива големи възможности за развитие и подобряване на бизнеса не само на местно ниво, но и на международните пазари. Професионалното инсталиране на онлайн магазина започва с избора на точната платформа за Количка за пазаруване. Изборът на най-подходящата платформа е стратегически и оказва директно влияние върху бизнеса ви.

Професионално изглеждащите уеб магазини в повечето случаи привличат по-голям брой клиенти, защото създават усещане за доверие в клиентите, че вашият бизнес е надежден и си заслужава да потърсят желаните продукти, стоки и услуги.

Количката за пазаруване е вашият ресурс за информация относно предпочитанията на клиентите ви и техните очаквания. За да изберете най-подходящата платформа за вашия електронен магазин трябва добре да познавате предимствата и недостатъците на предлаганите от компаниите пакети за инсталиране, поддръжка и допълнителни възможности.

Каква е ролята на Количката за пазаруване?

Тя е външният облик на продажбите. Зад нея стоят два основни компонента – сметка на интернет търговец и изход за плащане. Клиентите, които пазаруват от вашия онлайн магазин първо избират желаните продукти, след което преминават към потвърждаване на поръчката и плащане. В Количката за пазаруване се провежда проверка за сигурност, която установява, че кредитната/дебитна карта на клиента е валидна и не е обявена за открадната или изгубена. Транзакцията бива одобрена и се изпраща към вашата сметка на интернет търговец.

Така обяснен принципът на работа на Количката за пазаруване създава впечатлението, че всички платформи работят по един и същи начин. Всъщност вие имате огромен избор от Колички за пазаруване с различни възможности. Трудната задача е как да прецените коя платформа е най-подходяща за вашия бизнес. Според някои специалисти в областта на онлайн търговията важността на това решение е толкова голяма, че в някои случаи подходящата Количка за пазаруване може да доведе до удвояване на продажбите. Кои критерий да използвате при избора?

  • Лесни инсталация и настройки, без да се изискват завидни умения по програмиране (подходяща за малък бизнес).
  • Включени инструменти за събиране на данни за клиентите и анализирането им с цел да се разберат предпочитанията им.
  • Допълнителни възможности за: лесно намаляване на цените на стоките, опция за показване на ревюта от клиенти, показване на продукти в много категории, включване на известия за липса на наличност на конкретни продукти, изчисляване на очаквани разходи за транспорт и др.
Избери онлайн магазин и продавай повече
5 (100%) 4 votes

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *